Mănăstirea Slobozia. Al doilea popas duhovnicesc din Postul Mare

Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, vechea Catedrală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, Duminică, 4 martie 2018, a doua Săptămână din Postul Mare.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 4 March, 2018
Recomanda

Duminică, 4 martie 2018, a doua Săptămână din Postul Mare, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Voievozi” din Slobozia, vechea Catedrală a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Din soborul slujitorilor au făcut parte preacucernicii părinți consilieri: Daniel - Florin Enaşcu, Cristi Gavrilă, Ioan - Florin Simion și Nicușor - Silviu Dascălu, preacuvioși părinți ai mănăstirii şi diaconi.

Colecta pentru Fondul Central Misionar a continuat și la acest popas duhovnicesc, unde credincioșii prezenți au dăruit din puținul lor pentru lucrarea socială a Bisericii Ortodoxe suma de 469 de lei.

În cuvântul Său, Preasfinţia Sa a vorbit credincioşilor despre pericopa evanghelică a vindecării slăbănogului din Capernaum, despre Taina iertării păcatelor pe care Mântuitorul a lăsat-o în Biserica întemeiată de El și administrată de urmașii Sfinților Apostoli, episcopii și preoții Sfintei Biserici Ortodoxe.

Preasfințitul Părinte Episcop a împărtășit toți copiii și adulții care au primit dezlegare de la duhovnic.

Preasfinția Sa a binecuvântat obștea monahală și toți credincioșii prezenți.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare