Duminica Ortodoxiei. Slujire Arhierească la Catedrala Episcopală din Slobozia

În Duminica Ortodoxiei Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia. S-au strâns pentru Fondul Central Misionar 1.075 de lei
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 25 February, 2018
Recomanda

Duminică, 25 februarie 2018, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

Răspunsurile la strană au fost date de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

Prima Duminică a Postului Mare sau Duminica Ortodoxiei a fost rânduită ca fiind ziua în care se face colecta pentru Fondul Central Misionar. Acest Fond este destinat în exclusivitate ajutorării lucrării social-filantropice și misionare a Sfintei noastre Biserici. După citirea Pastoralei Sfântului Sinod, s-a făcut colecta, strângându-se suma de 1075 lei.

Preasfinția Sa a împărtășit toți credincioșii, copii, tineri, maturi și seniori,  care au primit dezlegare de la duhovnic.

La sfârşitul Sfintei Liturghii, Preasfinţia Sa a ţinut un cuvânt de învăţătură despre însemnătatea primului popas spiritual al Sfântului şi Marelui Post, şi le-a mulţumit credincioşilor prezenţi pentru generozitatea arătată la colecta Fondului Central Misionar.

După Sfânta Liturghie Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a binecuvântat toți credincioșii prezenți.

 


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare