Noua stemă a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial (17 ianuarie 2018)

Miercuri, 17 ianuarie 2018, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a prezidat şedinţa de lucru a PERMANENŢEI CONSILIULUI EPARHIAL.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 18 January, 2018
Recomanda

Miercuri, 17 ianuarie 2018, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii pastoral – misionare şi administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor şi protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.


În cadrul ședinței s-a aprobat noua siglă a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.


În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal clerical și neclerical în cadrul parohiilor Eparhiei Sloboziei și Călărașilor.

Dintre hotărârile adoptate în ultimele ore, de Permanenţa Consiliului Eparhial a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, amintim în mod special aprobarea unor serii de lucrări după cum urmează:

v  Pentru Parohia Măgureni, din Protopopiatul Călărași, s-a aprobat pentru efectuarea unor reparații exterioare, finisaje și vopsitorii la biserica parohială și oficiul parohial, fără a aduce modificări construcției din punct de vedere al structurii și imaginii actuale;

 

De asemenea, întrunită sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, Permanenţa Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Călărașilor a aprobat mai multe ajutoare financiare pentru cazuri medicale deosebite.

 


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare