Postul Crăciunului, şcoală a milosteniei

PS Vincențiu a binecuvântat organizarea colectei în perioada Postului Naşterii Domnului, în urma căreia credincioşii au oferit darul lor în sumă totală de 3.610 lei
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 28 December, 2017
Recomanda
Credincioșii au oferit darul lor în sumă totală de 3.610 lei
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia a desfăşurat, în perioada Postului Naşterii Domnului, conform Pastoralei Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române la prima Duminică a Postului Nașterii Domnului din anul 2017, o colectă în bani. Credincioșii au oferit darul lor în sumă totală de 3.610 lei.

Postul Crăciunului este o şcoală a milosteniei
Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, prin Sectorul Social – Misionar, în colaborare cu Catedrala Episcopală şi Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab”, a organizat joi, 28 decembrie 2017, activitatea intitulată Postul Crăciunului este o şcoală a milosteniei, care s-a desfăşurat în Catedrala Episcopală.

Preoţii slujitori ai Catedralei Episcopale au citit rugăciuni de binecuvântare şi mulţumire
Preoţii slujitori ai Catedralei Episcopale alături de reprezentanţii Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor şi Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab”, au citit Rugăciunea pentru chemarea milei lui Dumnezeu, Rugăciunea părinților pentru luminarea minţii copilului şi Rugăciunea de binecuvântare a prinoaselor şi au prezentat tuturor celor prezenţi procesul prin care au fost colectate sumele de bani.

40 de familii aflate în dificultate au primit pachete cu alimente
În cadrul activităţii, din colecta efectuată la Catedrala Episcopală în perioada Postului Naşterii Domnului, au fost pregătite şi oferite pachete cu alimente pentru 40 de familii aflate în dificultate, familii modeste cu mulţi copii și venituri reduse, din Slobozia.

Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru Ceresc este milostiv!
Tuturor celor implicaţi în această activitate Dumnezeu să le răsplătească dărnicia şi să binecuvinteze pe toţi cu iubirea Sa milostivă şi cu darurile Sale sfinte, având încredinţarea că astfel a fost împlinit îndemnul adresat de Mântuitorul Iisus Hristos: „Fiți milostivi, precum și Tatăl vostru Ceresc este milostiv!” (Luca 6, 36).

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare