Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu a adus mângâiere Beneficiarilor Căminului pentru persoane vârstnice Balaciu

Beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu au primit vizita Preasfințitului Vincențiu, astăzi Duminica, 3 decembrie 2017.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 3 December, 2017
Recomanda

După săvârșirea Sfintei Liturghii de la Mănăstirea Balaciu, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a cercetat Căminul pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” din localitatea Balaciu.

 

Beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu au primit vizita Preasfințitului Vincențiu

Beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu s-au bucurat de prezența Preasfințitului Vincențiu, astăzi, Duminica, 3 decembrie 2017, a treia din Postul Nașterii Domnului.

Bucuria seniorilor din Căminul de la Balaciu a fost înmulțită de emoție întrucât Preasfinția Sa le-a vorbit despre călătoria aceasta duhovnicească din Postul Nașterii Domnului, care este menită să ne pregătească pentru întâlnirea cu Mântuitorul Iisus Hristos cel născut în iesle.

 

Preoți și diaconi s-au unit în cântec, vestind Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Delegația care a însoțit pe Chiriarhul Bărăganului a dăruit fructe diversificate beneficiarilor căminului de seniori și a susținut un recital de colinde, vestind Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Nu înainte de a pleca, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a binecuvântat pe toți cei prezenți și le-a dăruit câte o iconiță cu Nașterea Domnului.

Beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu au mulțumit cu lacrimi în ochi Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu pentru momentele de bucurie oferite.  


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare