PS Vincențiu a savarsit Sfânta Liturghie Arhierească în a doua Duminică din Postul Nașterii Domnului

În a doua Duminică din Postul Nașterii Domnului Preasfinţitul Părinte Episcop Vincențiu a fost prezent în mijlocul credincioşilor din parohia Modelu, Protopopiatul Călărași.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul calarasi
Data: 26 November, 2017
Recomanda
In a doua Duminică din Postul Nasterii Domnului, astazi, 26 noiembrie 2017, Preasfinţitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a fost prezent în mijlocul credincioşilor din parohia Modelu, Protopopiatul Călărași, pentru a  săvârși Sfânta Liturghie Arhierească.

Sub protia Preasfinției Sale, s-a săvârșit Sfânta Liturghie, la care au slujit preacucernicii părinţi consilieri Manuel Rusu, Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, Nicușor – Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacucernicul părinte protopop Ramon Eugen Ilie, Protopop de Călărași preoţi şi diaconi.

PS Vincentiu a vorbit credinciosilor din Modelu, despre tanarul dregator din pericopa evanghelica

În cuvântul de învăţătură, Preasfinţia Sa e explicat pericopa evanghelică despre tânărul dregător care dorea viaţa veşnică, despre îndemnul adresat de Mântuitorul Iisus Hristos de a se lepăda de robia bunurilor materiale şi de a-I urma Lui, îndemn pe care Sfânta noastră Biserică ni-l face şi nouă în perioada Postului Naşterii Mântuitorului Iisus Hristos.

Colecta destinată persoanelor aflate în dificultate a continuat și în Duminica aceasta, credincioșii prezenți oferind darul lor în sumă totală de 954 lei, sumă folosită de comunitatea parohială pentru ajutorarea celor în nevoie.

Preasfințitul Parinte Vincentiu a împărtășit toți copiii prezenți și credincioșii care au primit dezlegare de la duhovnic.

Copiii prezenți la Sfânta Liturghie au primit din partea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu cruciulițe. După Sfânta Liturghie Preasfinția Sa a binecuvântat toți credincioșii prezenți. 

Tot în această zi, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a cercetat parohiile Modelul Nord și Roseți II  care au în desfășurare lucrări de pictură.

Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare