Principesa Maria, a vizitat Catedrala și Reședința Episcopală din Slobozia

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 27 September, 2017
Recomanda

Miercuri, 27 septembrie 2017, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a primit vizita Alteței Sale Regale, Principesa Maria, în Episcopia Sloboziei și Călărașilor.

În prima parte a vizitei, Principesa Maria s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților centrale, județene și locale din municipiul Călărași.

Principesa Maria a făcut un popas la Slobozia, unde începând cu ora 15:40, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a întâmpinat pe Alteța Sa Regală la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia.

Alteța Sa Regală, Principesa Maria a apreciat foarte mult Catedrala Episcopală din Slobozia, iar Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a dăruit Alteței sale un Album – Monografic cu Catedrala Episcopală.

Vizita a continuat la Centrul Eparhial, unde Preasfinția Sa a prezentat Alteței Sale Regale lucrarea socială – filantropică, împlinită de Centrul eparhial, protopopiate și parohii, apoi delegația s-a deplasat la Biserica Paraclis Episcopal „Sfântul Mare Mucenic Mina” din curtea Reședinței Chiriarhale.


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare