Revenim cu drag la şcoală

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 7 September, 2017
Recomanda
  Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Sectorul Social - Misionar în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, prin serviciul social Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii, a desfășurat în perioada 24 august – 07 septembrie 2017, activitatea cu titlul Revenim cu drag la şcoală.

   Activitatea a vizat evaluarea temelor primite pentru vacanţă, fiind astfel discutate şi rezolvate micile dificultăţi întâmpinate de copii şi completarea Jurnalului de vacanţă, în care s-au notat toate activităţile la care au participat copiii pe perioada vacanţei.

  Echipa de voluntari din cadrul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii a susţinut activităţile din cadrul programului Ateliere de vacanţă, fiecare voluntar fiind îndrumat pe o anumită direcţie tematică care să dezvolte abilităţile personale ale micilor beneficiari.

  Aceste activităţi au fost încheiate joi, 07 septembrie 2017, cu o întâlnire în cadrul căreia o fost oficiată Slujba de Te Deum la început de an şcolar, la care au participat copiii beneficiari împreună cu părinţii lor şi voluntarii din cadrul Centrului. Acestora le-au fost oferite 40 de ghiozdane cu rechizite şcolare, necesare pentru începerea anului şcolar 2017-2018.

  În cadrul activităţii Revenim cu drag la şcoală, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor împreună cu Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii, au pregătit pentru începerea şcolii 70 de ghiozdane cu rechizite şcolare în valoare de 4.434 lei, care au răspuns solicitărilor înregistrate.

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare