Ședința administrativă cu părinții protopopi

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 6 September, 2017
Recomanda

Miercuri, 6 septembrie 2017, Preasfințitul Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a prezidat ședința administrativă cu preacucernicii părinți protopopi din cadrul Eparhiei noastre.

În deschiderea ședinței, Preasfinția Sa a binecuvântat lucrarea jertfelnică a părinților protopopi pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, îndemnându-i spre o sporită implicare în viața comunităților parohiale din Eparhia noastră.

Preasfinția Sa a cerut părinților consilieri să prezinte problemele de pe ordinea de zi, printre acestea amintim:

 

- prezentarea rezultatelor procesului de raportare a activității sociale implementat în Episcopia Sloboziei și Călărașilor;

 

- raportarea activităților culturale și catehetice organizate la nivelul Protopopiatelor;

 

- respectarea riguroasă a disciplinei financiar contabile la parohii;

 

Astfel, s-au adus la cunoștință cele mai recente hotărâri ale Permanenței Consiliului Eparhial pentru eficientizarea activității misionare, sociale, administrative și culturale din parohiile Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Apoi, Preasfințitul Părinte Vincențiu a dat cuvântul părinților protopopi, care au expus, pe rând, problemele parohiilor și ale comunităților parohiale în lucrarea pastorală, misionară, administrativă, socială și culturală.

 


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare