Conferința anuală a inspectorilor de religie Amara 2017

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 6 September, 2017
Recomanda

Domnul Vasile Timiș, Inspector General în cadrul sectorului privind învățământul religios din cadrul Ministerul Educației și Cercetării Științifice, a prezidat sâmbătă, 2 septembrie, în localitatea Amara, lucrările Consfătuirii Anuale a Inspectorilor de Religie din Țară.

Întâlnirea a avut ca temă ”Ora de religie, programe și curriculum”.

La această consfătuire, au participat și reprezentanții tuturor cultelor religioase, colaborând, fructuos, în privința sporirii vieții spirituale a elevilor aflați în programul de învățământ.

În deschidere, după rostirea rugăciunii Tatăl nostru, domnul Inspector General Vasile Timiș a anunțat temele principale ale întâlnirii, mulțumind gazdelor pentru buna primire.

Preacuviosul părinte arhimandrit  Rafael Mâț, Vicar Eparhial, a citit cuvântul de bun venit din partea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, subliniind importanța orei de religie în viața copiilor.

Din partea Patriarhiei Române a luat cuvântul și a transmis binecuvântările Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, preacucernicul părinte George Jambore, Inspector al Sectorului Religia în Școală.

A consemnat părintele profesor de religie Ion Marian.


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare